arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5720
EURO
34,9922
ALTIN
2.431,91
BIST
9.743,28
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
21°C
Bodrum
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C

BODRUM’DA SPORUN NABZINI “SPORTRE” TUTACAK…

BODRUM’DA SPORUN NABZINI “SPORTRE” TUTACAK…
24 Ekim 2018 16:29
A+
A-

Bodrum’un yerel yayın yapan tek televizyonu Kent TV ekranlarından bir program daha yayın hayatına merhaba dedi.

Gazeteci-yazar Abdulkadir Sevindik’in hazırlayıp sunduğu ‘Sportre’ programında, Bodrum’un spor gündemini oluşturan olaylar konuşuldu. Her hafta Salı günleri ekranlarda yerini alacak olan ‘Sportre’ saat 18:30 – 19:50 arasında canlı olarak yayınlanacak.

Programın gündeminde 2.lig temsilcimiz Bodrumspor başta olmak üzere, Basketbol ve Hentbol konuşuldu. Levent Bulut’un her hafta yorumcu olarak yer alacağı programa Bodrum Basketbol S.K. Başkanı Yiğit Özmen konuk olarak katıldı.

Sportre’de Fayda yaratacağız…

Yaklaşık 10 bin lisanslı sporcunun bulunduğu Bodrum’da, 70 spor kulübünün faaliyet gösterdiğine dikkat çeken Abdulkadir Sevindik, “Bu kulüplerimizin bünyesinde 3 Bin kişi faal spor yapıyor. Programımızda, bu geniş yığının oluşturduğu yoğun spor gündemi her boyutuyla konuşulacak, tartışılacak. Başta kentin spor politikaları olmak üzere; tesislerimizi, kulüplerimizi, sporcularımızı, teknik insanları, sponsorları, kısaca spora dair herşeyi konuşacağız. Gündemi objektif yorumlarla yakalamaya, sonuç çıkarmaya ve sportif fayda yaratmaya çalışacağız.” diyerek, programa katkı sağlayacağına inanan herkesin bilgi ve düşüncelerini ‘Sportre’ ekranlarından paylaşma çağrısı yaptı.

Bir kasaba takımının süper ligde yer alması desteği fazlasıyla hak ediyor…

Proğramda futbol ve hentbol yorumlarıyla yer alacak olan Levent Bulut, “Bodrumspor’u yıllardır yakından takip ediyorum. 5-6 Yıl gibi kısa bir sürede çok iyi bir ivme yakalarak 2.lige kadar yükseldiler. Bu kadar kısa sürede bu başarıyı yakalamak önemli. Bende buradan yapacağım yorumlarla yaşanacak olan yeni başarılara katkı koymak istiyorum.” dedi. Eski bir henbolcüde olan Bulut, “Hentbol sporunun içerisinde büyüdüm. Çok zor bir işi başararak Türkiye Kadınlar Süper Ligine yükselmeyi başaran Yalıkvakspor’u yakından takip ediyorum. Bir kasaba takımının en üst düzey ligde yer almasına elden gelen desteği vermek lazım” diyerek , hem Yalıkavakspor’u hemde henbol süper ligini analiz ederek değerlendirmelerde bulundu.

10. Haftaya kadar spornsor krizimizi aşmamız lazım…

Dün akşam ilk yayınını gerçekleştiren ‘Sportre’ programının ilk konuğu, Bodrum’un diğer süper lig temsilcisi Bodrum Basketbol S.K. Başkanı, Yiğit Özmen’de oldu. Özmen, lige 15 gün kala çok genç ve tecrübesiz bir takım kurabildiklerine dikkat çekerek, “Bu yıl genel seçimlerden ve son dönemde yaşanan ekonomik krizden dolayı çok zor bir süreç yaşadık. Tüm sponsorlarımız benzer gerekçelerle desteklerini çektiler. Malesef süper ligi sponsorsuz oynamaya başladık. 10. Haftaya kadar fistürümüz uygun. Bu süre içerisinde sponsor krizimizi aşmamız lazım. İhtiyacımız olan 700-800 bin lira sponsor desteği bulabilirsek bu yıl süper ligde kalmayı başarabiliriz.” dedi. Şuan itibarıyla sadece Bodrum Belediyesinden destek aldıklarına ifade eden Özmen, “Kentin siyasi ekonomik otoritelerinden destek bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.