arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5872
EURO
34,7956
ALTIN
2.497,71
BIST
9.453,80
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

BODRUM’DA ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI…

BODRUM’DA ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI…
11 Ocak 2019 15:36
A+
A-
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Bodrum’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Bodrum Belediye A.Ş. Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Taner Uslu, Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, Basın Yayın ve Medya Tasarım Birimi Sorumlusu Fikret Hıdır, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli ile Bodrum’daki yerel – ulusal medya mensupları katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Medya Tasarım Birimi Sorumlusu Fikret Hıdır, “Bu organizasyonu bir gelenek haline getirdik artık. Gazetecilik çok zor bir iş. Çok zor şartlarda çalışılıyor. Özellikle mesleğe başladığım 1995 yılından bu yana her sene daha kötüye giden ama yerelde bizim en azından umut taşıdığımız, ulusal ve merkezi medyaya göre daha güçlü olduğumuza inandığım bir yerdeyiz. Bodrum tabi başka bir dünya. Hepimizin hayat görüşü farklı ama bir araya geldiğimizde konuşup birçok sorunu çözebiliyoruz. Bodrum’un menfaatlerine çalışıyoruz, önceliğimiz hep Bodrum. Gazetecilerin en sevdiği gündür 10 Ocak. Çünkü 10 Ocak çalışan gazetecilerin onurlandırıldığı en azından seslerini duyurabildiği haklarını anlatabildiği günlerdir. Bizi kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.
Etkinlikte bir konuşma yapan Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Taner Uslu, gazetecilik mesleğine emek vermiş ve şu anda hayatta olmayan gazetecileri de anmak istediğini belirtti ve şunları söyledi:
“Öncelikle böyle bir günde bizi yalnız bırakmayıp 10 Ocak’ta buraya geldiğiniz için Belediye Başkanım Mehmet Kocadon adına hepinize hoş geldiniz diyor, onun adına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Benim söylemek istediğim yaşadığımız ortamda yaşadığımız ülkemizde umarım düşüncelerinizi özgürce yazabildiğiniz günler hep sizi bekler. Çünkü düşünceleri yüzünden acı çekmesin hiç kimse. Tabi buna hakaret edenleri dahil etmiyorum. Kapalı kapılar ardında yer almasın. Çünkü herkes düşüncelerini, haberlerini özgürce yapabildiği zaman mutlu olur. Biz sizler sayesinde Bodrum Belediyesi olarak hem Bodrum’un tanıtımını yapabiliyor, hem de yaptığımız çalışmaları vatandaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Biz basının özgürlüğüne inanıyoruz, özgürce yazabilmenizi istiyoruz. Çünkü biz şimdiye kadar yaptığınız hiçbir haberde size müdahalede bulunmadık. Bizi eleştirenler de oldu. Ama hiç kimseye bir müdahalemiz olmadı. Bundan sonra da olmayacaktır. Çünkü biz insanların özgürce düşünebildiği bir dünyada yaşamalarını istiyoruz. Bodrum en azından biraz daha şanslı. Biraz önce bundan Fikret bahsetti. Çünkü burada gerçekten özgürce düşüncelerinizi yazabiliyor, çalışabiliyorsunuz. Bodrum’da medya bir yerlere geldiyse, gazetecilik bir yerlere geldiyse tabi geçmişte bu işe emek verenler var. En başta da kaybettiklerimiz var. Hepsini rahmetle anıyorum. Bu arada burada bu görevi sürdüren tüm gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Umarım hep çalıştığınız günler olur çalıştığınız günlerde sizleri görürüz. Hepinizin günü kutlu olsun.” dedi.
Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt da etkinliğe katılımları için medya mensuplarına teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu gece burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. Çok zor şartlar altında görev yaptığınızı en iyi bilenlerden birisiyim. Çalışmalarınızla ilgili herhangi bir sorun, eksiklik yaşamamanız için biz hep sizin yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz. Birlikte uyum içinde olduğumuzu düşünüyorum ve hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.