arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5698
EURO
34,6715
ALTIN
2.503,77
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

BODRUM, ŞUBAT AYINDA BEŞ ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM, ŞUBAT AYINDA BEŞ ÜLKEDE TANITILDI
2 Mart 2017 14:44
A+
A-

 

Bodrum Tanıtma Vakfı, Şubat ayında Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Sırbistan ve Danimarka olmak üzere 5 ülkede turizm fuarlarına katılarak tanıtım çalışmalarını sürdürdü. BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, “Bodrum için elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz” dedi.  

Bodrum Tanıtma Vakfı ilk olarak 02-05 Şubat 2017 tarihleri arasında Belçika Brüksel Turizm Fuarı’nda kurduğu Bodrum standıyla tanıtım çalışmalarına devam etti. Hemen ardından ise 15-17 Şubat arası Bulgaristan Sofya International Tourist Exhibition Expo, 16-19 Şubat arası Çek Cumhuriyeti Prag Holiday World, 23-26 Şubat arası Sırbistan ITFA Belgrad Uluslararası Turizm Fuarı ve 24-26 Şubat arası Herning Ferie For Alle turizm fuarlarına katılarak Bodrum standıyla çalışmalarını sürdürdü.

Danimarka Herning Ferie For Alle Turizm Fuarında Bodrum Tanıtma Vakfı yetkilileri ve TAV Havalimanları Holding yetkililerinin tur operatörleriyle yaptıkları görüşmeler sonucunda, 2017 yılı turizm sezonu için Detur Tur Operatörü tarafından Jettime Havayolları ile Kopenhag’dan Bodrum’a direkt olarak haftada 2 uçuş planlandı. Ayrıca Sunweb Tur Operatörü organizasyonuyla Freebird Havayolları aracılığıyla Billund ve Kopenhag’dan Bodrum’a direkt haftada birer uçuş planlaması yapıldı. İlaveten yüksek sezonda ise SAS Havayolları ile ilave uçuş gerçekleştirileceği bilgisi verildi.

Sırbistan ITFA Belgrad Turizm Fuarına katılan İlos Travel Yönetim Kurulu Başkanı Serhad Uslan, Air Serbia ile görüştüklerini ve haftada 1 olmak üzere Belgrad’dan Bodrum’a uçuş planlandığını belirtti.

Şartlar ne olursa olsun Bodrum’un tanımı için yılmadan, gayretle çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, “Bir Dünya markası olmuş Bodrum’umuzu geleceğe en iyi şekilde taşımak için, Bodrum’a gönül veren turizmcilerimiz ve sektör temsilcilerimizle çalışıyoruz. Bodrum Tanıtma Vakfı olarak yurt içi ve yurt dışında, yıl içinde fuarlara katılıp Bodrum standımızla fuarlarda yer almaya devam ediyoruz. Bodrum’un doğal güzelliklerini, kültürel yönleriyle tanıtarak farklı kategorilerdeki konaklama tesislerimizden de örnekler sunuyoruz. Stant başında görevli arkadaşlarımız, birebir ziyaretçilerle ilgilenerek onlara Bodrum’u ilk ağızdan anlatıyorlar. Ayrıca standımızı gezen misafirlerimiz için hazırladığımız broşürlerimizi ve çeşitli tanıtım dokümanlarımızı da dağıtarak büyük ilgiyle izlenen tanıtım filmimizi de standımızda yayınlıyoruz. Birçok tur operatörü ve havayolu firmalarıyla önemli görüşmeler yaparak turist sayısını artırmak için girişimlerimizi olumlu yönde sürdürüyoruz. Bu yıl da geçtiğimiz  yıl gerçekleştirdiğimiz tanıtım çalışmaları kapsamında davetli olarak Bodrum’da misafir ettiğimiz pek çok ülkeden gazeteci, yazar, internet fenomenleri ve acente yetkililerini yeniden ağırlayacağız. Birlik beraberlik bilinciyle elimizi taşın altına koyarak yılmadan çalışacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.