arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4925
EURO
34,8579
ALTIN
2.482,61
BIST
9.530,47
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Bodrum Halk Süt Dağıtımı Sürüyor

Bodrum Halk Süt Dağıtımı Sürüyor
8 Ekim 2022 14:11
A+
A-

Bodrum Belediyesi, “Bodrum Halk Süt Projesi” kapsamında 2 ile 5 yaş arasındaki ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz süt dağıtımına devam ediyor. 

Arena Bodrum Haber – Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından uzun ömürlü pastörize edilmiş 1 litrelik sütler, ihtiyaç sahiplerine koliler halinde teslim ediliyor. Dağıtımlar, bir çocuğun iki aylık sütünü karşılayacak şekilde gerçekleştiriliyor.

Ekipler Kapılarına Kadar Gidiyor

Ekipler, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın selamını ileterek teslim ettikleri sütlerin kullanma talimatını anlatırken vatandaşların istek ve taleplerini de sordu. Bodrum Halk Sütü çok beğenen ve çocukları için kapılarına kadar gelen süt dağıtımından memnun kalan vatandaşlar, Başkan Aras’a teşekkürlerini iletti. Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nde Gıda Mühendisi olarak görev yapan ve halk süt dağıtımının planlamasını gerçekleştiren Müzeyyen Meriç Özçelik, “Saha içinde çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Çocukların sağlıklı gıdaya ulaşması en temel hakkı. Onları halk sütle buluşturabilmek bizleri mutlu ediyor.” dedi.

Bin 90 Çocuk İçin Haftalık Süt

Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, “Bodrum Belediyesi olarak Sayın Başkanımız Ahmet Aras’ın önderliğinde 2 yıldır, Bodrum Halk Süt Projemizi gerçekleştiriyoruz.  Bodrum Yarımadası içerisindeki ihtiyaç sahibi 2-5 yaş arası bin 90 çocuğumuza haftalık 1 litre sütünü temin ederek Tarımsal Hizmetler Müdürlüğündeki görevli arkadaşlarımız vasıtasıyla dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın muhtarlıklar aracılığıyla başvurularını gerçekleştirmesinin ardından Sosyal Hizmetlerin tespiti sonucunda belediyemiz, bu ailelerimize süt teminini sağlıyor.” diye konuştu.

Çocuklarımız İçin Her Proje Kıymetli..

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Gerçekleştirmiş olduğumuz projelerin en önemlilerinden biri olarak gördüğümüz Bodrum Halk Süt Projesi ile çocuklarımızın gelişimi için ihtiyacı olan sütü onlara ulaştırıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Çocuklarımızla ilgili her proje bizim için çok kıymetli. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüze ve bu projenin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
2-5 yaş arası ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılan Bodrum Halk Süt, Bodrum’un tüm mahallelerinde planlı bir şekilde dağıtılacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, mahalle muhtarlarına başvurarak süt talebinde bulunabilecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.