arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5997
EURO
34,8019
ALTIN
2.497,50
BIST
9.472,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bodrum Güçbirliği : Siyasetiniz Samimi Değil!

Bodrum Güçbirliği : Siyasetiniz Samimi Değil!
1 Şubat 2022 13:53
A+
A-

Bodrum Güçbirliği Derneği, Konacık Mahallesinde bulunan AYDEM merkezi önünde yapılan eylemle ilgili eleştiri getirdi.

Arena Bodrum Haber – Güçbirliği Başkanı Serdar Kayhan, yaptığı eleştiride anayasal eylemin siyasallaştırılarak güç kaybettiğine dikkat çekti.

Bodrum Güçbirliği Derneği birkaç gün önce yapmış olduğu açıklamada, AYDEM’in yüksek elektrik faturalarını ve Bodrum’un yetersiz kalan elektrik alt yapısını eleştirmiş ve bu eksikliklerin bir an önce giderilmesi gerektiğini dile getirmişti.

Başkan Kayhan, AYDEM ve MUSKİ başlıklarını içeren bugün yaptığı açıklamada şunları dile getirdi..

“Yaptığımız bu çağrıdan sonra vatandaşlarımız sosyal medya üzerinden AYDEM önünde bir protesto eylemi düzenledi. Buraya kadar her şey normal!

Ama bu anayasal hak olan eyleme maalesef bazı siyasi partiler dahil olup, eylemle hiç ilgisi olmayan sloganlar atmış ve eylemi amacından saptırmıştır.

Bodrum Güçbirliği Dernek Başkanı / Serdar Kayhan

Yüksek elektrik faturalarına karşıyız. Ancak MUSKİ’nin fahiş su zamlarına da karşıyız. Ayrıca Bodrum Belediyesi’nin yüzde 700’e varan emlak zamlarına da karşıyız. Bu zamların geri çekilmesi yönünde daha önce de açıklamalarımız olmuştur. Ancak hiçbir açıklamamızda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’nı ya da Bodrum Belediye Başkanı’nı istifaya çağırmadık.

Çünkü bizim amacımız siyaset değil, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeye destek olmaktır.

Bu yüzden dün yapılan eylemlerde hükümeti istifaya çağıran, Devlet adamlarına hakarete varan sloganlar atan siyasileri kınıyoruz.

Eğer bu konuda samimiyseniz, yine vatandaşımızın canını yakan yüksek su faturalarını, olmayan katık atık bedeli tahsilatını, yüzde 700’e varan emlak vergisi zamlarını protesto etmek için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye Başkanı’nı da istifaya davet edin.

Bodrum’un sorunlarını çözmek için acilen güçbirliğine ihtiyaç varken, vatandaşlarımızın büyük sorunlarını siyasi ranta alet etmenin doğru olmadığının altını çizmek istiyoruz.

Lütfen siyaseti vatandaşımızın menfaati için yapın, kendi siyasi rantınız için değil!”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.