arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5968
EURO
34,8683
ALTIN
2.494,71
BIST
9.593,89
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

BODRUM ESNAFI YANA YAKILA FARYALI’YI ARIYOR…

BODRUM ESNAFI YANA YAKILA FARYALI’YI ARIYOR…
17 Ağustos 2017 08:36
A+
A-

Bodrum Masalı, resmen Bodrum’u sarsıp gitti! Esnaf, Timuçin Esen’in (Faryalı) peşine düştü…

Kanal D’de yayınlanan ve kısa bir süre önce final kararı alınan Bodrum Masalı dizisi, çekimlerin yapıldığı Bodrum’da ciddi bir ekonomi yarattı. Dizinin çekildiği mekanlar, ekibin konakladığı, yiyip içtiği yerler vs. derken Bodrum esnafı dizi sayesinde önemli bir ivme kazandı.
Dizi ekibi ve oyuncularla birlikte yapım şirketinin toplamda yarattığı bu ekonomi, esnafın yüzünü güldürüyordu. Ancak dizinin aniden bitirilmesiyle Bodrum esnafı, ekran başındakilerden daha çok üzüldü bu duruma. Sina Koloğlu, dizinin hazırlığı yapılan 13 bölümünün Faryalı üzerine kurulduğunu ancak Faryalı’yı oynayan Timuçin Esen’in, Müslüm Gürses’in hayatını anlatan filmde oynayacağı için diziden ayrılmk istemesi üzerine her şeyin alt üst olduğunu bugünkü yazısında ele aldı.

Bu gelişmeler sonucunda dizinin Kanal D tarafından final yapılmasına karar verildi belirtilen yazıda, Bodrum esnafının Timuçin Esen’i (Faryalı) yana yakıla aradığı bilgisi de veriliyor.

Bodrum sarsıldı…

1.5 yıldır ‘Bodrum Masalı’ ekibi Bodrum’da çalışıyor. Karşılığı orada büyük bir ekonomi oluşturdular. Yaklaşık 100-150 kişi bu süre içinde orada çalıştı. Yaparken kaldılar, yediler içtiler. Kaymakam, belediye başkanı ekibin bir dediğini iki etmedi.  Mesela ekibin öğle yemeklerini yediği bir zeytinyağlı yemek lokantası sahibinin bu süre içinde bir ev satın aldığı söyleniyor. Yani bu oranda büyük bir ekonomi yaratmıştı dizi. Timuçin Esen’ in ayrılması ile hem ekip hem de, Bodrum’un büyük kayba uğradığı belirtiliyor. Yeni bölümlerin çekim haberi alınmış ve Bodrum kendini buna hazırlamıştı anlaşılan. Hatta haberi duyan Bodrumlular’ın Timuçin Esen’e ulaşmak için uğraştıkları bile söyleniyor. Yani tam bir ‘Bodrum Masalı’ oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.