arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5559
EURO
34,8781
ALTIN
2.429,59
BIST
9.722,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
21°C
Bodrum
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
26°C

Bodrum AK Parti 2023 seçimlerine hazır

Bodrum AK Parti 2023 seçimlerine hazır
9 Ocak 2023 17:21
A+
A-

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatının düzenlediği seçim öncesi değerlendirme toplantısında gövde gösterisi yapıldı.

Arena Bodrum Haber – Büyük bir coşkunun hakim olduğu salona sevgi gösterileri arasında AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir giriş yaptı.

Türkiye, 2023 seçimlerine doğru giderken, Muğla’nın Bodrum ilçesinde de hazırlıklar başladı. Bu kapsamda AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, mahalle başkanlarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Teşkilat mensuplarının büyük bir coşku taşıdığı toplantıya çok sayıda teşkilat mensubunun yanı sıra AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Salondaki coşku, Milletvekili Demir’in girişi sırasında doruğa ulaştı. Aynı anda ayağa kalkan teşkilat mensupları alkışlar ve sevgi sözcükleri arasında Demir’i karşıladı. Gördüğü sevgi karşısında Milletvekili Demir, teşkilat mensuplarına şükranlarını iletti.

Milletvekili Demir, burada yaptığı konuşmada, 2023 seçimlerini işaret ederek, “Cumhurbaşkanımızın seçimi tereyağından kıl çeker gibi olacak. Bu ülkenin cumhurbaşkanı yine Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bunun başka bir şekli olamaz. Ben her konuşmamda ifade ediyorum, Sayın Devlet Bahçeli. Hiçbir beklentisi olmadan Sayın Cumhurbaşkanımızla yol yürüyor. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonu projesiyle dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına gireceğini vurgulayan Milletvekili Demir, “Ne yaparlarsa yapsınlar. Türkiye’nin önünü kimse kesemeyecek. Göreceksiniz, çok yakında Avrupa’nın da Amerika’nın da önünde Türkiye geliyor. Şimdi onlar korksun.” diye konuştu.

2024 yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bodrum Belediyesini hediye edeceklerini, bunun bir hayal olmadığını söyledi. Milletvekili Demir, konuşmasında, “Şimdiden şunu görüyorum. Önümüzdeki seçimlerde Bodrum Belediyesini de alacağız. Bu bir hayal değil, göreceksiniz. AK Parti belediyeciliğinin ne demek olduğunu Ankara’ya kadar götüreceğiz. Bodrum’u cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Toplantı, görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.