arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Bir gün gelir o kasetlerin esas oğlanı siz olursunuz..

11 Mayıs 2023 10:34
A+
A-

Gazeteciliğin tarif sorunu yaşadığı ve zorlandığı bu dönemde yetişen Mehmet Akif Ersoy’u takdir etmemek elde değil..

Ersoy, mesleğin nasıl yapılması gerektiğini Habertürk ekranlarında gösterdiği performansla en iyi şekilde ortaya koyuyor.

Habertürk’te sunduğu ana haber bülteni, yaptığı mülakatlar ve saha haberciliğiyle, gazetecilik mesleğini objektif bakış açısıyla, özendiren nadir meslektaşlardan biri oldu..

Dün akşam ülkesine karşı sorumlu olan vatandaşların farklı söylemlerle ifade ettiği, etmeye çalıştığı bölücü ve ayrılıkçı kalıntılarıyla ilgili durumu Muharrem İnce’ye yapılanlar üzerinden 2 dakika 29 saniye içerisinde anlattı verdi sevgili Ersoy..

Söyledikleri ders niteliği taşıyor adeta..

Önce Muharrem İnce’nin tweeti..

“45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ’cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim.”

Bu isyanı örnek bir habercilikle işleyen Mehmet Akif Ersoy’a şapkamı çıkardım..

Muharrem İnce’ye geçmiş olsun dileğiyle başladığı haberde şunları dile getirdi;

“Yurt dışında özellikle FETÖ’cüler tarafından yapılan ve demokrasi şöleni halinde geçmesini murat ettiğimiz seçimlerde, kime karşı yapılırsa yapılsın, yapılan itibar suikastlarının seçimimize gölge düşüremeyeceğine yürekten inanıyoruz.

Aramızda her ne kadar kendini bilmez densizler olsa da Erzurum’da, Bursa’da, Gaziantep’te şurada burada ya da yurt dışında PKK’lı teröristlerin engelleme çabaları olsa da, provoke etme çabaları olsa da biz bu işi selametle götüreceğiz.

Yıllar içerisinde emek emek kazandığımız demokrasimizi, uğruna çok büyük bedeller ödediğimiz, bu demokrasi şenliği olan sandığı muhafaza edeceğiz.

Kim kazanırsa kazansın bu seçimi saygı duyacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Bu FETÖ’cüler ve PKK’lılar özellikle sosyal medyada çokça çemkirmeye başladılar son dönemlerde.

Onlara da kim kazanırsa kazansın aynı kapak yeniden takılacak. Bunu unutmasınlar!

Çünkü bu memleket bizim. Sahibi biziz, ihanet edenler değil. Dolayısıyla haklı bir şikayeti olduğunu düşünüyorum Sayın İnce’nin..

Hele hele böyle kasetlerle falan, yani geçmişte çok becerdiler bu işleri, millet bir daha bu tongalara düşmez. Montajı olur osu olur busu olur. İzlemenin, yaymanın, üzerine konuşmanın hiç kimseye faydası yok.

Böyle şeylerle uğraşarak; demiyorum ki siyaset yapmak, siyaset dizayn etmek, herhangi bir şey dizayn etmek başlı başına ahlaksızlıktır.”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde şahsına yapılan itibar suikast girişimleri nedeniyle dün sabaha karşı attığı tweet üzerinden yapılan habercilik, durumun özeti niteliğindeydi..

Zor bir seçim olacak 14 Mayıs..

Yaşadığımız ahlaki erozyonun ayağımıza bağladığı pranganın halkaları her geçen gün eksiliyor. Korkum şudur ki, bu hal bizi bir gün adım atamaz hale getirecek.

Sadece yarar sağlamak üzerine pragmatik bakış açısıyla yaptığınız siyaset, sizin tarif edilmekte zorlanılan, edilemeyen siyasetçiler olmanızı sağlıyor.

Bir başka ifadeyle; kazanmak için yaptığınız her yanlış, size kazanmaya yaklaştırmadığı gibi korumaya çalıştığınız varlığınızı da tehlikeye sokuyor.

FETÖ artıklarının planladığı ve yönettiği iğrenç operasyonlarla konum bulanlar, yürüdükleri yolda avantaj sağlamaya çalışanlar, olanı biteni her zaman TV’den sosyal medyadan keyifle seyredebileceğinizi de zannetmeyin.
Bir gün gelir o kasetlerin esas oğlanı siz olursunuz..
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.