arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3869
EURO
35,2153
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

BESİAD’IN HAFTA SONU BULUŞMASI…

BESİAD’IN HAFTA SONU BULUŞMASI…
14 Nisan 2019 15:28
A+
A-

 

Bodrum Esnaf Sanayici İş Adamları Derneği-BESİAD, hafta sonu buluşmasını Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde yaptı.

Bundan böyle her hafta sonu bir buluşma gerçekleştirileceğini açıklayan BESİAD yönetimi, ilk toplantısını yerel seçimlerde belediye meclis üyesi görevine seçilmiş olan BESİAD üyelerine ayırdı. BESİAD Başkanı Engin Kaplan, meclis üyesi iş insanlarını kutlayarak kendilerine Bodrum’a hizmet yarışında başarılar diledi. BESİAD Başkanı Engin Kaplan, konuşmasına Dibeklihan’ın kurucusu Cenap Tezer’i yad ederek başladı. Kaplan, “Hem ülkemize hem de bizim gibi cahil garibanlara değer katmış çok kıymetli bir ağabeyimizdir. Uluç Tezer kardeşimize de bizi burada ağırladığı için teşekkür ediyorum. Dibeklihan’ın daha efektif değerlendirilmesi konusunda bir şeyler  yapmalıyız. Burası bir sanat köyü. Bodrum’u kalkındıracaksak, kültürümüzle, sanatımızla, tarihimizle, müzelerimizle, edebiyatımızla, Neyzen’imizle, Halikarnas Balıkçımızla, Zeki Müren’imizle yükseltmeliyiz. Burası bu doğrultuda hizmet edecek hazır bir mekandır” diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da katıldığı toplantıda, BESİAD’a yeni seçilen Osman Şenol, Uluç Tezer, Süheyla Kiraz, Nisan Yıldız ve Erkan Özşeker’e  Bodrum Sağlık Vakfı’nın atölyelerinde hazırlanan el ürünü onurluklar verildi. Onurluk takdimini Başkan Ahmet Aras yaptı.
Kahvaltı daha sonra meclis üyeliğine seçilen BESİAD’lı iş insanları Uğur İlhami Özden, Emre Köroğlu, Atilla Serttaş, Kemal Özyurt, Mehmet Onur Şahbaz, Uluç Tezer ve Cafer Doğan ile söyleşi şeklinde devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.