arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
18°C
Bodrum
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Belediye Meydanı Konserleri Başladı..

Belediye Meydanı Konserleri Başladı..
26 Aralık 2021 15:56
A+
A-

Bodrum Belediyesi’nin çarşı esnafına destek olmak ve kış turizmini canlandırmak amacıyla düzenlediği konserler zinciri devam ediyor.

Arena Bodrum Haber – “Happy Love Year Party’’ etkinlikleri kapsamında Hilmi Uran (Kilise) Meydanı’nın ve Kumbahçe Meydanı’nın ardından Belediye Meydanı sahnesindeki konserler, Ozan Doğulu ve Hera ile start aldı.

Coşkulu bir kalabalığın eşlik ettiği konser, Dj Ersin Show ile açılışını yaptı. Ersin’in performansıyla eğlenen vatandaşlar ardından Ozan Doğulu ve Hera’nın muhteşem konseriyle keyifli anlar yaşadı. Ayrıca konseri izlemeye gelenlere kar makinesiyle yapay kar süprizi yapıldı.

Konser sonunda konuşma yapan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun; pandemi, orman yangıları ve ekonomik krizin ardından Bodrum’un böyle bir eğlenceyi çoktan hakettiğini belirttiği konuşmasına şöyle devam etti; ‘’Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla  her yıl Bodrum Meydanı’nda geleneksel olarak yeni yılı 14 gün boyunca kutlayacağız. Çünkü Bodrum’da kışın otellerini açan otelcilerimiz mutlu olsun, çünkü Bodrum’da kent meydanındaki esnafımıza katkımız olsun. Sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Her şeyden önce Bodrum deyince Bodrum için kalbi atan sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü sanatçılarımıza rica ettiğimiz zaman seve seve biz bu meydana geliriz, bizim için önce Bodrum demişlerdir. Bu anlamda Ozan Doğulu’ya ve Hera’ya çok teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum.

Konserin ardından Başkan Yardımcısı Tutkun Ozan Doğulu ve Hera’ya plaket takdim etti.

“Happy Love Year’’ temalı yılbaşı partisi programı DJ ve sanatçıların performanslarıyla her güne bir konser olacak şekilde 3 Ocak’a kadar devam edecek.

Yılbaşı programının detayları için; www.bodrum.bel.tr/2022 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.