arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

BODRUM, ULUSLARARASI FUARLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK…

BODRUM, ULUSLARARASI FUARLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK…
22 Ağustos 2019 18:42
A+
A-

Bodrum’un ev sahipliğini yaptığı, Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BESİAD) destekleriyle Demos Fuarcılık tarafından organize edilen Bodrum Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Malzemeleri Fuarı açıldı.

Bodrum Belediyesi’nin de destekleriyle Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda, 22 Ağustos – 25 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenen fuar törenle ziyarete açıldı. Bodrum’dan ve farklı illerden toplam 75 firmanın katılımıyla düzenlenen fuarın açılışına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BESİAD Başkanı Engin Kaplan, Bodrum Belediyesi meclis üyeleri, sektör temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, turizmi çeşitlendirmek ve Bodrum ekonomisini hareketlendirmek amacıyla fuarcılığa büyük önem verdiklerini belirterek, ilçeye en kısa zamanda modern bir fuar merkezi kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Dekorasyon sektörünün temsilcilerini bir araya getiren fuarın, Bodrum’un günlük ekonomik döngüsüne büyük katkı sağladığını kaydeden Başkan Aras, kentin önümüzdeki yıllarda çok farklı fuarlara ev sahipliği yapacağını müjdeleyerek, bunlardan ilkinin uluslararası katılımlı bir Boat Show olarak tasarlandığını belirtti.

BAŞKAN ARAS’TAN BOAT SHOW MÜJDESİ…

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Önümüzdeki yıl ilkini yapacağımız bir Boat Show Fuarı’nı da burada sizlere müjdeliyorum. Bodrum’un merkez marinasında, antik limanında yapılacak. Bodrum guletlerinin, tirhandillerin, ayna kıç teknelerin özellikle sergileneceği ve bunun yanında yine dünyaca ünlü tekne firmalarının katılacağı büyük bir Boat Show planlıyoruz. 2020 Mayıs ayında yine Bodrum çok özel bir Boat Show ile buluşacak. İşlerimizin hep ulusal ve uluslararası düzeyde olacağını ifade etmiştik. Bu da bizim için güzel bir başlangıç olacak.”

BESİAD Başkanı Engin Kaplan da fuarın yapı sektörüne, Bodrum’a ve ülke ekonomisine faydalı olmasını dileyerek desteklerinden dolayı Bodrum Belediyesi ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a teşekkür etti.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve beraberindekiler, daha sonra fuar stantlarını tek tek gezerek, katılımcı firmalarla sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.