arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

BAŞKAN MEHMET TOSUN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR…

BAŞKAN MEHMET TOSUN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR…
1 Ocak 2019 12:31
A+
A-

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ediyor.

Sabah erken saatlerde başlayarak gece geç saatlere kadar esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Tosun, ziyaret ettiği vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaretlerine aralıksız devam İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, bu yıl Bitez Mahallesi’nde 13. kez düzenlenen Bodrum Mandalinası Hasat Festivali’ne katıldı. Beraberinde bulunan İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte festivalde bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Mehmet Tosun, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı.

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip, bilgi alan Başkan Mehmet Tosun, projeleri hakkında da kısa bilgiler verdi. Başkan Mehmet Tosun’un ziyaretinden oldukça memnun olduklarını belirten esnaflar da, kendilerini ziyaret ettiği için Tosun’a teşekkür ettiler.

Başkan Mehmet Tosun “Vatandaşlarımızın kaliteli yaşayabilmeleri için çalışacağız” 

Bodrum Mandalina Hasat Festivali sonrası Bitez Mahallesi’ndeki sahil esnafı temsilcileri ile de bir araya gelen İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek bilgi alış verişinde bulundu. Bitez Mahallesi’nde ciddi sorunların olduğunu belirten Başkan Mehmet Tosun; “Geçen yıl mahalle genelinde gerçekleştirilen sahil düzenlemelerinde mağduriyetlerin olduğunu biliyoruz. Buralara tekrar el atarak, mağduriyetlerin giderilmesi noktasında çalışmalar yapacağız. Bitez’de ki en büyük sorunlarımızdan biri de köy içinden geçen dere. Bu derenin ıslah edilememesinden kaynaklı en küçük yağışlarda sürekli taşkınlar gerçekleşiyor. Bunu bir an önce çözmemiz gerekiyor. Bitez Mahallemiz Yarımadamız için önemli bir noktamız. Burada doğamızı, çevremizi ve mandalina bahçelerimizi koruyarak turizmi canlandıracağız ve vatandaşlarımızın burada daha kaliteli yaşayabilmeleri için çalışacağız” diyerek, projeleri hakkında kısa bilgiler verdi.

Toplantıya katılan esnaflardan birisinin, “Başkanım siz bu makama çok yakışıyorsunuz. Bodrum’un sorunları zaten ortada ve ben canı gönülden inanıyorum ki, siz bu sorunları üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz” demesine üzerine Başkan Mehmet Tosun; “Biz yarımadamızda insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmek üzere bu yola çıktık. Sizlerin desteği ile de bu sorunları hızlı bir şekilde çözmek için elimizden geleni yapacağız” diye cevap verdi.

Esnaf temsilcileri ile gerçekleştirilen toplantı sonrası Başkan Mehmet Tosun ve beraberindekiler, Bitez Aktur Sitesi çalışanları ile de bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.