arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5971
EURO
34,8409
ALTIN
2.495,63
BIST
9.471,45
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

Başkan Gürün’den Yaşlılara Moral Ziyareti… 

Başkan Gürün’den Yaşlılara Moral Ziyareti… 
25 Mart 2021 08:41
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Nilüfer Caner 100 Yaş Evi üyelerinden Osman Köse ve Sevgi Köse çiftini evinde ziyaret etti.

Arena Bodrum Haber – Muğla Büyükşehir Belediyesi, COVID-19 salgınında risk grubunda yer alan ve bu süreci evlerinde geçiren 65 yaş üstü vatandaşları “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda yalnız bırakmadı.

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe ilçesinde yaşayan ve Nilüfer Caner 100 Yaş Evi üyesi olan Osman Köse ve Sevgi Köse çiftini evinde ziyaret etti. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan ziyarette Başkan Gürün, yaşlılar için özel olarak hazırlanan ve kese içerisinde bulunan doğal sabun ve kolonyayı hediye etti.

Başkan Gürün; “Pandeminin karantina süresinden en fazla etkilenen 65 yaş ve üstü hemşehrilerimiz oldu”

Yaşlarının en olgun çağındaki, tecrübeleri ve birikimleri ile her zaman yol gösteren koca çınarların 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda ve her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün pandemi sürecinin karantina sürecinden de en fazla etkilenen kesimin 65 yaş ve üstü olduğunu belirtti.

Başkan Gürün; “2020 Mart ayından beri ülkemizde görülen ve ne yazık ki son günlerde yine artışa geçen pandeminin karantina süresinden en fazla 65 yaş üstü vatandaşlarımız etkilendi. Onları korumak için alınan bu kararla belirli saatlerde dışarı çıkabildiler ama zamanın büyük bölümünü evlerinde geçirmek zorunda kaldılar. Onları korumak için alınan bu kararın gerekli yürüyüşleri, sağlık kontrollerini yaptırabilmeleri için biraz daha esnetilmesinde yarar olduğunu düşünüyor, bu süreçte sabırla ve fedakarca evlerinde kalan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Evlatları, torunları için büyükler yol gösteren, hayat tecrübeleri onlara rehber olandır. Koca bir çınar düşünün gölgesinde nice insanları ağırlar ve onları heybeti ile korur. Sadece 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda değil her gün onlar bizim baş tacımız ve kıymetlilerimizdir. Yaşlarının en olgun çağındaki hemşehrilerimizin 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve güzel günler diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.