arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3241
EURO
35,1067
ALTIN
2.300,79
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bahattin Kul ve Yönetimi Onaylandı…

Bahattin Kul ve Yönetimi Onaylandı…
7 Eylül 2020 11:10
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı 13. Olağan Kongre sürecini dün yaptığı genel kurulla tamamladı.

Arena Bodrum Haber – Tek listeyle gidilen genel kurulda Nisan ayında atanarak göreve gelen ilçe başkanı Bahattin Kul, dün yapılan kongrede asaleten seçilerek yeniden ilçe başkanı oldu.

MHP Bodrum İlçe Kongresi Herodot Kültür Merkezinde yapıldı. Saat 14:00’de başlayan kongrede MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz ile yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem MHP Muğla milletvekili Mehmet Erdoğan ile AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, ve Muğla’nın çeşitli ilçelerinden ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle, temizlik, maske ve mesafe kurallarına özen gösterilen kongreye sadece delegeler ile il ve ilçe yönetimlerin yanında özel misafirler kabul edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede başkanlık divanı seçildi. Divan, Mehmet Korkmaz başkanlığında Mehmet Erdoğan, Oğuz Akarfırat, Ferah Soydan, ve Hacı Çelik’ten oluştu. Tuğba Bulut’un okuduğu faaliyet raporu ile Kazım Erdoğan’ın okuduğu mali rapor oy birliğiyle ibra edildi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Bodrum Kongresi için gönderdiği mesajın Muğla İl Teşkilat Başkanı Oğuz Akarfırat’ın genel kurulla okumasının ardından siyasi konuşmalara geçildi.

29 Nisan 2020 Tarihinden bu yana Bodrum İlçe Başkanlığına vekaleten atanan aynı zamanda Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi olan MHP Bodrum İlçe Başkanı Bahattin Kul, yaptığı konuşmada aşağıdaki başlıklardan oluştu.

Cumhur İttifakı bünyesinde vatan ve millet sevgisi barındırmaktadır…

“Cumhur İttifakı uyanan tarihin sesi, dirilen coğrafyaların mesajı, Türk asırlarının zafer nişanesidir. Bu nedenle Cumhur İttifakı düşman ağzıyla siyaset yapanlara aldırmadan Türkiye düşmanlarının oyunlarını bozmaya devam edecektir. Bizler de liderimizin bu çağrısına kulak verdik. Kişisel çıkarlardan uzak, egolarını yenmiş, duygusallığı bir kenara bırakarak fikir birlikteliği oluşturduk. ‘Ben değil, biz’ ilkesini yol haritamız yaptık. Tüm kadrolarımızla, ülküdaşlarımızla milliyetçi birlik ve beraberlik ruhu olan herkesle bu duyguyu hissettirme çabasıyla hareket ettik, etmeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Geçmişin hataları bu günün doğrularına pranga yapılamaz…

“Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli Bey’in dediği gibi, geçmişin hataları bu günün doğrularına pranga yapılamaz. Geçmişe takılı kalanlar, bu günü ve geleceği kurgulayamaz. Onlar ne derse desin “Cumhur İttifakı”, ülkemiz üzerinde hesap yapanların, oyunlarını bozmaya devam  edecektir. Çünkü bu ittifak, siyasi hesaplarla kurulmamıştır. Ülkemizin;  karşı  karşıya kaldığı sorunlar, yaşadığı olaylar, atlattığı badireler. Cumhur İttifakı doğal bir sonuç olarak ortaya çıkarmıştır. Cumhur İttifakının kurucusu, aziz Türk Milletidir.  “7 Ağustos Yeni  Kapı”  ruhu ile oluşan bu birliktelik, özünde, vatan ve millet sevgisini barındırmaktadır” dedi.

Düşmanların oyununu bozmaya devam edeceğiz…

Milliyetçi Hareket Partisi kadroları Cumhur İttifakının sadece seçim birlikteliğinden oluşmadığına da dikkat çeken Kul, “MHP, Cumhur İttifakının çıkar merkezli kurulmadığının bilincindedir ve bu konuda hassastır. Türkiye düşmanlarının oyunlarını bozmaya  devam edecektir.” değerlendirmesini yaptı.

Kul’un genel merkez, il ve partililere yaptığı teşekkürle konuşmasını “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleriyle tamamlamasının ardından diğer siyasi konuşmalara geçildi.

Geçmiş dönem Muğla milletvekili Mehmet Erdoğan ise son günlerdeki idam tartışmaları ile ilgili konuşarak “Bize medeniyet dersi verenlerin hepsi idam cezasını uygulamaktadır. Bugüne kadar Türkiye idam cezasını gündeme getirdiğinde Türkiye’yi Avrupa Birliği’ne almamakla tehdit edenler bilsinler ki Türkiye idam cezasını bilge liderimizle gündemine almıştır, özellikle terör suçları, kadın ve çocuk istismarı gibi konularda idam cezası en kısa zamanda parlamentomuzun vereceği kararla Türk hukukunda yerini alacaktır” diye konuştu.

İl Başkanı Mehmet Korkmaz da geçen zaman içinde MHP’siz bir siyaset olmayacağının açıkça görüldüğünü savunarak “Bundan sonra da yenilenen ve deneyim sahibi arkadaşlarımızla Milliyetçi Hareketi daha da yükseklere taşıyacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin çizdiği yoldan yürüyerek MHP’yi siyasetin vazgeçilmez temel taşlarından birisi olduğunu göstereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Bahattin Kul başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu üyeleri sahneye davet edildi. Kurulan sandıkta delegeler oyunu kullandı. Kullanılan 157 oyun 156’sını alan Bahattin Kul, yeniden ilçe başkanı oldu. 1 oyun ise boş çıktığı bildirildi.

MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Asil Üye Listesi

1- Burcu Bora 2- Ayşe Aydın 3- Tuğba Bulut 4- Nurselen Güler  5- Meliha Naz Bayram 6- Savaş Aslan 7- Özer Konya 8- Eyüp Sözüöz 9- Harun Yoldaşer 10- Kazım Erdoğan 11- Sinan Kaymakçı 12- İsmail Sarı 13- Korhan Saka 14- Adem Kepenek 15- Hasan Zengin 16- Bünyami Uçan 17- Meftun Kayıkçı 18- İnan Kaya

Yönetim Kurulu Yedek Üye Listesi

1- Cenk Sonat 2- Süleyman Oflas 3- Ogün Koş 4- Hasan Güner 5- Muhammed Özçelik 6- Mehmet Kaptan 7- Cüneyt Başol 8- Mustafa Ökten 9- Salim Dayan 10- Dündar Ol 11- Hüseyin Kaplan 12- Kadir Barutçu 13- Suat Kul 14- Hakkı Akgül 15- Ömer Aracı 16- Fethi Ertürk 17- Halil İbrahim Peltek 18- Kürşat Acar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.