arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5515
EURO
34,9912
ALTIN
2.426,58
BIST
9.722,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
26°C

Aras’ın Paylaşımına Sert Eleştiri…

Aras’ın Paylaşımına Sert Eleştiri…
1 Haziran 2020 22:49
A+
A-

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Gezi Olaylarının 7.Yılında Ahmet Aras’ın yaptığı sosyal medya paylaşımını sert bir dille eleştirdi.

Arena Bodrum Haber – “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı isyan edenlerle, vatan hainleriyle beraber misiniz Ahmet Aras?” sorusuyla başlayan yazılı basın açıklamasında Gökmen, “Gezi Parkı olaylarının 7. Yılında yapmış olduğunuz paylaşımı yüreğimiz yanarak okuduk” dedi.

Gökmen, “Biz sizi vatanını, milletini, bayrağını ve devletini seven biri zannediyorduk. Alenen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı bir isyan hareketi olan Gezi Parkı olaylarını övmek size mi kaldı? Vatan hainlerini bir de selamladığınızı söylüyorsunuz. Hiç mi vicdanınız rahatsız olmuyor?” sorularını sorarak, terörist başı Apo’nun olduğu gezi fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi:

Hainlerin yardakçılarını yanınızda tutmaya devam ediyorsunuz?

“Hangi vatan haini örgütten talimat alıyorsunuz? Hangi vatan hainleri sizi bu gibi açıklamalar yapmaya zorluyor?

Bugüne kadar vatanımızı, devletimizi bölmek isteyenlerle ilişkileriniz ortada. Bu konuda hiçbir soruya cevap veremiyorsunuz… Vatan hainlerinin yardakçılarını yanınızda tutmaya devam ediyorsunuz… Amacınız nedir? Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı alenen isyan eden bir etkinliğe nasıl destek verirsiniz? Siz kimsiniz? Kendinizi bu devletten üstün mü görüyorsunuz?

Gezi Parkı olayları sadece ağaçlarla ilgili değildir. Bu olayların arkasında vatan haini bir çok örgüt ve kişi vardır. Siz Ahmet Aras bu kişileri överken amacınız nedir? Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne siz de mi baş kaldırıyorsunuz? Vatan hainlerinin bu fotoğrafını savunacak kadar gözünüz kör mü?

Sözlerinizi lanetliyoruz…

Vatan hainlerini selamlayacağınıza bu ülkeye hizmet etmeye çalışın. Altında olduğunuz bayrağa saygı gösterin…

Yapmış olduğunuz bu açıklamayı sadece kınamıyoruz. Sözlerinizi lanetliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür. Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatandır. Vatan hainleri ve işbirlikçileri asla başaramayacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti karşısında olan herkesi lanetliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.