arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5316
EURO
34,9229
ALTIN
2.424,64
BIST
9.722,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
26°C

Aras: Hoşgörü İle Bakabildiğimiz Bir Bayram Olsun…

Aras: Hoşgörü İle Bakabildiğimiz Bir Bayram Olsun…
22 Mayıs 2020 22:34
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Arena Bodrum Haber – Koronavirüs önlemleri dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlamasının ilan edildiği bu bayramı bir kez daha sevdiklerimizden ayrı geçireceğimizi belirten Başkan Aras, vatandaşlara “Sizden biraz daha sabır ve anlayış bekliyorum. Artık içimizde umut var” diye seslendi.

Başkan Aras, mesajında şunları kaydetti:

“ Sevgi, saygı ve hoşgörü içinde dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadığımız bir Ramazan ayını geride bıraktık. Her yıl sevdiklerimizle birlikte kutlamaya can attığımız bayramı, bu yıl salgına karşı alınan tedbirler nedeniyle evlerimizde ve buruk kutlayacağız. Alışageldiğimiz bayram buluşmalarını yaşayamayacağız, bayram sofralarında sevdiklerimizle bir arada olamayacağız. Nerede o eski bayramlar sözü, belki de hiç bu kadar anlamını bulmamıştı.

Hepimizin bildiği gibi son iki aydır bazı özgürlüklerimiz kısıtlandı ancak bu sayede sağlığımızı korumayı başardık. Tehlike henüz tam anlamıyla geçmiş değil. Bu nedenle, bu bayramda da sevdiklerimizin sağlığı için biraz daha fedakarlık yapacağız. Sizlerden biraz daha sabır ve anlayış istiyorum. Artık içimizde umut var. Bugünlerin de geçeceğini, sevgiyle ve özlemle yeniden kucaklaşacağımızı aklımızdan çıkarmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm yurttaşlarımızın ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa önce sağlık, sonra huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

Dertlerden arınmış, sıkıntılardan kurtulmuş, birbirimizi anladığımız, dinlediğimiz, hoşgörü ile bakabildiğimiz bir bayram olmasını temenni ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.