arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5180
EURO
34,7930
ALTIN
2.420,54
BIST
9.750,79
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
21°C
Bodrum
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C

AK Parti Bodrum Kadın Kolları Sevda Akpınar’a Emanet…

AK Parti Bodrum Kadın Kolları Sevda Akpınar’a Emanet…
30 Aralık 2020 13:18
A+
A-

AK Parti Bodrum Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığına Sevda Akpınar atandı.

Arena Bodrum Haber – Sevda Akpınar’ın dün yapılan ataması Ankara Kadın Kolları Genel Başkanlığında gerçekleşti.

Önceki dönem AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Aydan Korkmaz’ın görev süresinin dolmasıyla atanan Akpınar, 2023 Yılına kadar görev yapacak.

1987 Doğumlu, evli bir çocuk annesi olan Sevda Akpınar, Sigortacılık alanında hizmet veren bir şirketin sahibi.

Atama öncesinde AK Parti Bodrum Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Akpınar, yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalara hemen başladığını ifade ederek şunları söyledi:

“Yaklaşık bir aydır devam eden değerlendirmeler sonrasında AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanımız Lütfiye Selva Çam’ın taltifleriyle, partimizin Bodrum Kadın Kolları Başkanı oldum. Görevimin içini en iyi şekilde doldurmak için çok çalışacağım. Önümüzde birlikte görev yapacağım arkadaşlarımızın belirlenme süreci var. En doğru yönetim kurulunu ilçe başkanımız Osman Gökmen’inde destekleriyle hızlıca tamamlayıp, çalışmaya başlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın uyguladığı ülke ve parti siyasetine en üst düzeyde katkıyı sağlamak için çalışacağım.”

Atama sonrasında bir değerlendirme yapan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’de, Sevda Akpınar’ın AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığının kullandığı tasarrufu en doğru ve başarılı şekilde değerlendireceğine inancımız tamdır diyerek, “Sayın Akpınar ile Bugüne kadar yönetim kurulumuzda birlikte görev yaptık. Dün yapılan atamadan sonra sahadaki en önem verdiğimiz alan olan Bodrum Kadın Kollarının sorumluluğunu aldı. Kendisine yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Ana kademe yönetimi olarak tüm gücümüzle yanındayız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.