arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3151
EURO
35,0957
ALTIN
2.298,67
BIST
9.050,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

AK Parti 2023’e Kadem Mete İle Yürüyecek…

AK Parti 2023’e Kadem Mete İle Yürüyecek…
1 Şubat 2021 20:57
A+
A-

AK Parti Muğla İl Başkanlığı 7. Kongresi AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Ekonomi İşleri’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin katılımı ile yapıldı.

Arena Bodrum Haber – AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans sistemi ile katıldığı ve iki liste halinde gerçekleşmesi beklenen kongrede geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Elvan Göçer’in başvurusu listesinde bazı eksikler olduğu gerekçesi ile  kongre divan başkanlığı tarafından kabul edilmedi.

Bu nedenle tek liste halinde gerçekleşen seçimde yeniden başkan seçilen Kadem Mete, görevine kaldığı yerden devam etti. AK Parti 2023 yılında yapılacak seçimlere Kadem Mete ile yürüyecek.

448 Oy arak 3. Döneme imzasını attı..

650 Delegenin 552’si Hazirun Listesine imza atmasıyla gerçekleşen seçimde, 469 Oy kullanıldı. Kullanılan oyların 448’ini alan Kadem Mete, Muğla İl Başkanlığında 3. Dönemine imzasını attı. Kullanılan 21 Oy geçersiz sayıldı.

Elvan Göçer’in adaylığı kabul edilmedi..

Konuşmaların ardından hafta içinde İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Elvan Göçer, Kongre Divan Kurulu’na evraklarını teslim ederek adaylık için resmen başvurdu. Elvan Göçer’in adaylık başvurusu listesinde bazı eksikler olduğu gerekçesi Divan Başkanlığı tarafından kabul edilmedi ve iki liste halinde gidilmesi beklenen kongrede mevcut İl Başkanı Kadem Mete tek aday olarak kaldı.

Yapılan oylamada 650 delegeden 469 delege oy kullandı. Kullanılan oylardan 21’igeçersiz sayılırken mevcut başkan Kadem Mete delegelerden aldığı 448 oy ile Ak Parti Muğla İl Başkanlığı görevine kaldığı yerden devam etti.

Mete’den teşekkür konuşması..

Yeniden İl Başkanlığı görevine getirilen Kadem Mete, “Kıymetli delegelerimizin destekleri ile AK Parti bayrağını daha yükseklere taşımak için var gücümüz ile çalışacağız. Bunun sözünü şimdiden veriyoruz. 2019 yerel seçimlerine kadar 3 olan belediye sayımızı, Cumhur ittifakı ile 7’ye çıkardık. Bundan sonra da bir olalım ki bu cennet Muğla’mıza daha fazla üretmek için birlikte çalışalım” dedi.

Tek liste halinde gerçekleşen kongrede Kadem Mete’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“Ali Mete Karagöz, Aysel Alkan, Barış Eğilmez, Bora Çulhaoğlu, Cafer Tunçer, Can Çimen, Dilek Yanık, Emin Koca, Ersin Uslu, Ethem Yiğit, Fahri Acar, Fatih Öztarakçı, Hacı Gülçek, Halil Talha Ülkü, Hamza Akercan, Hasan Gökhun Çilingir, Huriye Koyuncu, Işıl Balaban, İbrahim Uğurlu, İlker Coşkun, İsa Gün, Kağan Akkaya, Keramettin Yılmaz, Makbule Çiftçi, Mehmet Tan, Mertcan Güngör, Muammer Kaya, Mustafa Sarıyar, Mutlu Kaplan, Nihal Özcan Kolcuoğlu, Onur Turgut, Osman Ülgen, Osman Pala, Osman Değirmenci, Ömer Özmen, Özkan Sarıyel, Seyit Nur Gün, Şafak Uysal, Şenol Demirtaş, Şenol Aldağ, Tamer Topal, Ümmü Gülsüm Kurt, Yaner Çelik, Yurdanur Çelik, Yusuf Esen, Ziya Ercan ve Ziya Terzioğlu.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.