arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
34,0509
EURO
37,9731
ALTIN
2.819,06
BIST
9.953,28
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
27°C
Bodrum
27°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Ankara’nın Gücü Çağdaş Bodrum’a Yetmedi…

Ankara’nın Gücü Çağdaş Bodrum’a Yetmedi…
16 Eylül 2024 19:56
A+
A-

TBF TBL ilk maçında Ankaragücü’nü konuk eden Çağdaş Bodrum, maçın son 5 dakikasında ortaya koyduğu performansla maçı 65-64 kazandı

Arena Bodrum Haber – GSB Bodrum Spor Salonu’nda oynanan Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 1. Hafta maçı hafta içi olmasına rağmen, etkili bir seyircinin önünde oynandı.

İki takımında yaptıkları agresif savunmanın maça damga vurması, periyodların kısır olmasına neden olurken 2. ve 4. periyodda bireysel hücum performansı gösteren Çağdaş Bodrum, zor bir ekibi yenmeyi başardı. Özellikle maçın son iki dakikasında dış atışlarda skor üretirken, etkili bir savunma ortaya koyan Çağdaş Bodrum, sezona 2 puanla başladı.

Maç öncesinde düzenlenen anlamlı törende, Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Başkanı Dağlarca Çağlar, MKE Ankaragücü forması giyen eski Çağdaş Bodrum Spor oyuncularına plaket takdim ederek başarılar diledi.

Eski Oyunculara Plaket…

Dağlarca Çağlar maçtan önce, bu sezon MKE Ankaragücü forması giyen eski oyuncularına Alperen Demir, Caner Ercan, Hakan Yapar ve Soner Şentürk plaket verdi.

Eski oyuncularına başarılar dileyen Başkan Dağlarca Çağlar, plaket takdiminde şunları söyledi:

“Bu sahada daha önce mücadele eden ve Bodrum’un basketbol ruhuna büyük katkı sağlayan bu değerli oyunculara teşekkür ediyorum. Her biri kariyerinde önemli adımlar attı ve onları burada görmek bizim için bir gurur kaynağı. Gelecek maçlarında da başarılar diliyorum.”

Maç Sonu Değerlendirmesi…

Başantrenör Erhan Ernak, maç sonunda yaptığı açıklamada takımın gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi:

“Sezonun ilk maçı ve tabii ki hedefimiz galibiyetti. Ancak maçın içinde planladığımız her şey istediğimiz gibi gitmedi. Rakibimiz çok iddialı ve güçlü bir kadroya sahip bir takım. Maalesef maç sırasında takım kaptanımız Hadi Özdemir’i  sakatlık nedeniyle kaybettik, bu da oyun planımızı etkiledi. Ancak sezon başında bu takımın 40 dakika boyunca elinden gelenin en iyisini yapacağına dair size bir söz vermiştim. Bugün de büyük bir geri dönüşle, enerjimizle galibiyeti elde etmeyi başardık. Özellikle taraftarımıza canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Maçın her anında, önde de olsak, geride de olsak bizi 40 dakika boyunca desteklediler. Bu galibiyetin en büyük payı onlara ait. Taraftarımızın desteğiyle sahada elimizden geleni ortaya koyduk ve galibiyeti aldık.”

Periyot Sonuçları:

  1. Periyot: 12-18
  2. Periyot: 34-32
  3. Periyot: 43-51
  4. Periyot: 65-64 (Çağdaş Bodrum Spor galibiyeti)

Öne Çıkan Oyuncu Performansları:

  • Fatih Cantitiz: 15 sayı ile takımına büyük katkı sağlayan Cantitiz, özellikle kritik anlarda attığı sayılarla galibiyetin mimarlarından biri oldu.
  • Murat Can Esen : 13 sayı ile takıma enerji katan Esen, hücum organizasyonlarında etkili pas dağıtımıyla takım arkadaşlarını destekledi.

Taraftarın Coşkusu ve Desteğiyle İlerliyoruz…

Kulüp Menajeri Onur Aksoy, maç sonrasında taraftarların verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Bodrum’da, kendi evimizde oynadığımız bu karşılaşmada taraftarlarımızın desteği mükemmeldi. Sahada onların coşkusunu hissetmek bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Galibiyetle başladık, ancak bu daha başlangıç. Sezon boyunca aynı enerjiyle yolumuza devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.