arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
26°C
Çarşamba Açık
25°C
Perşembe Açık
28°C

3 Gol Puanla Birlikte 8. Sırayı da Getirdi…

3 Gol Puanla Birlikte 8. Sırayı da Getirdi…
29 Eylül 2024 23:19
A+
A-

Sipay Bodrum FK sahasında Adana Demirspopr’u 3 golle yenerek 3 puanı hanesine yazdırırken 8. sıraya da yerleşti

Arena Bodrum Haber – Sipay Bodrum Futbol Kulübü ligin 7’inci haftasında evinde ağırladığı Adana Demirspor’u 3-1 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Maç sonrası oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum FK, ligin 7’inci haftasında evinde Adana Demirspor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında rakibine karşı baskılı oyun ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip, Puşcaş’ın golüyle devre arasına 1-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili oyununu sürdüren Sipay Bodrum FK, 54’üncü dakikada Seferi’nin golüyle farkı ikiye taşıdı. Adana Demirspor 60’ıncı dakikada Gravillon’un golüyle farkı 1’e indirdi. Etkili hücumunu sürdüren yeşil-beyazlı ekip 82’inci dakikada Puşcaş’ın golüyle farkı yeniden 2 yaptı.

Mücadelenin geri kalan dakikalarında gol olmazken yeşil-beyazlı ekip sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Çok güzel gollerin olduğu maçı kazanmayı bildik…

Maçın ardından açıklama yapan Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir “Bu ligde her maçın zorluğu var. Bu da zor maçlardan biriydi. Kağıt üzerinde 1 puanı olan bir rakiple oynadık gibi gözüküyor ama bence öyle değildi. Özellikle üç deplasman maçında çok doğru oynamışlardı. İkisine bir farklı mağlup oldular, diğerindi de berabere tamamladılar. Dolayısıyla, bence iyi, özgüvenle oynamaya çalışan bir takım vardır karşımızda. Biz de bu maçın bilincindeydik. Bu maçı kazandığımızda bize çok şey kazandıracağını biliyorduk. Yavaş yavaş da bu lige alıştığımızı düşünüyorum. Tarihimizde ilk kez bu ligte yarıştığımız için bizim yaptığımız her şey bir ilk oluyor. Süper Lig’de ilk gol, ilk galibiyet, ilk deplasman galibiyeti sonrası bugün de ilk kez iki hafta üst üste galibiyetimiz geldi. Bizim için önemli ve güzel bir maçtı. Böyle bitince çok daha güzel oldu. Adana Demirspor takımı oyunun belli dönemlerinde üstünlüğü ele aldı ama genelinde hakimiyet bizdeydi. Çok güzel gollerle maçı kazanmayı bildi oyuncularımız. Bugün çok istediler. Onlar da farkındaydı. Ama ligin zorluğu devam ediyor. Zorluklarla boğuşmaya ve kendimize yukarılarda yer edinmeye, oynadığımız oyunla keyif vermeye devam etmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.