arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

17.ULUSAL TURİZM KONGRESİNE SON İKİ GÜN…

17.ULUSAL TURİZM KONGRESİNE SON İKİ GÜN…
19 Ekim 2016 08:54
A+
A-

İlk defa 1990 yılında yapılan, her yıl Türkiye’de değişik üniversitelerde düzenlenen turizm alanının en köklü kongresine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliği yapıyor.

Kongrenin Yürütme Kurulu Başkanı, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar  ”Akademi ve Turizm” sektörünü bir araya getiriyor.

 

Prof. Dr. Ozan BAHAR kongreyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ülkemizde 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine ve sıkıntılara karşın ülkemizin dört bir köşesinden bildirileriyle çok büyük ilgi gösteren tüm akademisyenlerimize ve turizm alanındaki duayen hocalarımıza teşekkür ediyorum. Çok emek sarf edilen ve özveriyle düzenlenen bu kongre hem sektör hem de güzel Muğla’mız için çok önemlidir. Bu saygın kongrenin turizmin incisi Muğla’mızda yapılmasından ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversite’sinin  ev sahibi olmasından dolayı gurur duyuyorum. Kongremizi maddi olarak destekleyen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Proje Birimi’ne, Güney Ege Kalkınma Ajansı’na, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’na, Bodrum Ticaret Odası’na, BESİAD’a, Türk Hava Yolları’na, Grammy Travel Service’e, Detay Yayıncılık’a, Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği’ne, Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği’ne, Nazar Unlu Mamulleri’ne, Bodrum Harvard Dil Okulları’na, Kaplan İnşaat’a en derin şükranlarımızı sunuyoruz. Bize inanan, desteğini esirgemeyen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü ve Değerli Hocam Prof. Dr. Mansur HARMANDAR’a ve elbette kongrede emeği geçen fakültemizin değerli hocalarına, araştırma görevlilerine ve idari personeline çok özel bir teşekkür etmek isterim. Ve eklemek isterim ki bu üretken üniversitemiz ve güzel Muğla’mız için yapacağımız çalışmaların sadece başlangıcıdır. Şehrimize ve üniversitemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.”

17. Ulusal Turizm Kongresi tamamen yerel stkların,  yerel sponsorların ve yerel bir turizm acentesi olan Grammy Travel’ın katkılarıyla gerçekleşecek. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın da katılacağı bu önemli kongre 20 Ekim Perşembe günü sabah 10.00’da başlayacak.

17-ulusal-turizm-kongresi-1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.